Ophangsysteem schilderijen dankzij Pandora

Sinds kort hebben we bij Atelier Pandora onze eigen kunstgalerij. Al jarenlang  focussen we ons op foto’s en fotolijsten. Maar sinds kort zijn we ook overgegaan op een andere vorm van beeldende kunst, namelijk schilderijen. Zelf zijn we gek van schilderijen dus zijn we zelf aan onze eigen kunstwerkjes begonnen. Met ons gemotiveerd team hebben we zelf al zoveel kunstwerkjes gemaakt dat we besloten hebben om onze eigen kunstgalerij te openen. Iedereen is welkom om elke zaterdagnamiddag van 13 uur tot 18 uur eens binnen te springen. Gratis en voor niets!

Omdat we graag dicht bij onze klanten staan, hebben we ervoor gekozen dat ook jij naar ons atelier mag komen om je eigen schilderij te maken. Nadien heb je de keuze om je eigen schilderij mee te nemen naar huis of je mag het bij ons in de kunstgalerij komen tentoonstellen. Op die manier kunnen ook andere mensen van jouw kunstwerkje genieten! Alle schilderijen in onze kunstgalerij zijn bevestigd aan een ophangsysteem. Dankzij ophangsysteem schilderijen kun je op een eenvoudige manier verschillende schilderijen ophangen zonder meerdere gaatjes in het midden van je muur te moeten boren. Een ophangsysteem schilderijen is niet alleen superhandig, het fleurt ook nog eens de hele kamer op. Ook onze kunstgalerij ziet er volledig anders uit dankzij een ophangsysteem schilderijen.

Ophangsysteem schilderijen

Ophangsysteem schilderijen

Een ophangsysteem schilderijen is er in verschillende maten en lengtes. Dat gaat van ophangsystemen van 6 meter tot een ophangsysteem schilderijen van maar liefst 15(!) meter. Bij het ophangsysteem van 15 meter kun je dankzij de ophangdraden maar liefst 15 schilderijen ophangen. In onze kunstgalerij hangt er alvast eentje op. Dus als je eens wilt zien hoe dat er precies uitziet, nodig ik je uit om zeker eens langskomen. Een ophangsysteem schilderijen is trouwens heel eenvoudig te bevestigen. Je kiest eerst waar je het ophangsysteem wilt bevestigen. Daarna houd je de click & connects op de plaats waar je ze wilt aanbrengen en teken je met een potlood waar de schroeven moeten komen. Na de gaatjes geboren te hebben bevestig je de click & connects met een aantal schroeven en hang je de clickrails erover. Eenmaal dat gebeurd is, kun je de ophangdraden eraan hangen en kun je eindelijk jouw kustwerken ophangen aan een ophangsysteem schilderijen!

Dus breng zeker eens een bezoekje aan onze kunstgalerij en kom onze leuke schilderijen bezichtigen. Als je meer info wilt over ophangsysteem schilderijen mag je ook altijd langskomen. Wij geven je graag info over deze toffe en handige bevestigingssystemen.