Leuke muursticker kinderkamer vind je hier!

Het is iets waar de meeste mensen allemaal van dromen. Mama en papa worden en samen voor hun kindje zorgen. 9 maanden zwanger zijn lijkt lang, maar valt toch tegen. Zeker als je denkt aan wat je allemaal moeten regelen voor jouw kleine spruit geboren is. Voordat je het goed en wel beseft is jouw schat al geboren en moet je nog bepaalde dingen regelen.

Nu, wij helpen je alvast om een mooie babykamer in te richten! Met onze leuke accessoires zoals een muursticker kinderkamer en leuke fotokaders om de mooiste foto’s bij te houden, maak je van elke babykamer een klein paradijs. Wij van Atelier Pandora zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van een grappige en leuke muursticker kinderkamer. Want het is belangrijk dat kinderen in een leuke omgeving kunnen opgroeien.

Muursticker kinderkamer

Muursticker KinderkamerIn ons gamma heb je verschillende leuke muursticker kinderkamer met grappige diertjes op. Is het kleintje fan van dieren of hoop je dat hij of zij een grote fan van diertjes wordt dan zit je bij ons dus goed! Onze ark van Noach scoort altijd goed. Kleef deze gekke dieren aan de muur. Stop ze in de boot, op de boot of erbuiten. Je kiest zelf waar je de diertjes bevestigd. Maar behalve de ark van Noach heb je nog veel meer keuze. Wij hebben nog andere diertjes zoals: aapjes, uiltjes, giraffen, dino’s,… Allemaal zien ze er anders uit, maar toch zijn ze even grappig.

Zoek je een leuke meetlat voor jouw zoon of dochter omdat ze snel groeien? Geen probleem! Bij Atelier Pandora kun je verschillende meetlatten kopen die je aan de muur kunt kleven. De meetlatten hebben allemaal een leuk en origineel design zodat ze passen in elke kinderkamer.

Fotokaders

Ook op het gebied van fotokaders zijn wij specialist. Al jaren proberen wij met het nieuwste design te komen op het vlak van fotokaders.

Als je een gezin hebt wil je de mooie momenten uiteraard koesteren. Je probeert dan ook zo veel mogelijk op camera en of fototoestel vast te leggen. En daarna wil je natuurlijk de mooiste foto’s ophangen. Maar daarvoor moet je natuurlijk eerst een mooi fotokader vinden. Bij ons ben je hiervoor dan ook aan het juiste adres. Wij hebben zowel mooie, grote en kleine kaders voor 1 foto in te plaatsen. Maar wij hebben ook verschillende multi-fotokaders. Hier kan je soms tot 16 foto’s in steken!

fotokader voor echoOmdat wij ons focussen op de allerkleinsten hebben we sinds kort ook een mooi fotokader voor een echo in te plaatsen. Als je jouw allereerste echo een mooi plekje geven dan is dit een ideaal fotokader! Onder de foto kun je ook nog een klein tekstje schrijven of een tekstje kiezen die samen met het fotokader geleverd kan worden. Dit fotokader voor een echografie is de ideale verassing voor de nieuwe peter, meter, ome of opa. Dankzij de bijgeleverde tekstjes zoals ‘Wil je mijn meter worden?’ is het de leukste verassing voor hen.

Voor meer info en tips over het opvoeden van baby’s en ervaringen over mama’s en papa’s met kleintjes kun je altijd eens een bezoekje brengen aan het forum van Zappybaby. Hier vind je misschien wel het antwoord op al jouw vragen over baby’s en kleine kinderen.